Σας το είχαμε υποσχεθεί! Μέσα από αυτό το blog θα ενημερώνεστε για τις τάσεις στο χώρο της διακόσμησης.

Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος η εταιρεία Pantone ανακοίνωσε το χρώμα που θα καθορίσει όλες τις τάσεις της χρονιάς. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι η  εταιρεία Pantone, πρόκειται για μια εταιρεία η οποία, όχι απλά παράγει χρώματα αλλά καθιερώνει συγκεκριμένες ονομασίες για συγκεκριμένες αποχρώσεις.

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να υπάρξει μια κοινή γλώσσα μεταξύ των ενδιαφερόντων, χωρίς να υπάρχει οπτική επαφή.

Η εταιρεία αυτή λοιπόν, μας προτείνει τα χρώματα της χρονιάς πάνω στα οποία βασίζουν τις δημιουργίες τους σχεδιαστές μόδας , διακοσμητές , ανθοπώλες και οποιοσδήποτε άλλος δημιουργός στο χώρο της χειροτεχνίας.

‘Τα χρώματα της φετινής χρονιάς θα μας μεταφέρουν σε ένα πιο χαρούμενο και φωτεινό μέρος όπου θα αισθανόμαστε ελεύθεροι να εκφράσουμε μια πιο ευαίσθητη πλευρά του εαυτού μας.’ (Leatrice Eiseman, Pantone’s Executive Director)

Αν παντρεύεστε και ακόμα δεν έχετε αποφασίσει για τους χρωματισμούς του γάμου σας, σας έχουμε πολλές χρωματιστές ιδέες να κλέψετε! Συνδυασμένα μαζί αλλά και το καθένα μόνο του, τα χρώματα της Pantone για ακόμα μία φορά μας συμπαρασύρουν σε ένα ταξίδι αισθήσεων…

Ανυπομονούμε σύντομα να σας παρουσιάσουμε τις δικές μας ιδέες στα φετινά χρώματα…