Το 2015 δεν ήταν μια εύκολη χρονιά…σίγουρα όμως ήταν μια χρονιά εξέλιξης! Όχι μόνο για εμάς προσωπικά αλλά και για τις Craft fairies. Έπρεπε να γίνουν βήματα, να πάρουμε αποφάσεις και να κινηθούμε μπροστά! Καινούργια αρχή, λοιπόν για τις “Craft fairies”, μόνο στο διαδίκτυο φυσικά, γιατί το εργαστήριo λειτουργεί αισίως εδώ και περίπου πέντε χρόνια.

Κάθε αλλαγή χρειάζεται πολύ δουλειά και εμείς προσωπικά έχουμε δουλέψει αρκετά… Την πιο πολλή δουλειά όμως την έκανε μια φίλη μας πια, η Αντιγόνη από το δημιουργικό γραφείο Poua design που έδειξε απαράμιλλη υπομονή και συνέπεια και φρόντισε αυτό το καινούργιο σπιτάκι τόσο καλά όσο θα το φροντίζαμε εμείς.

Μέσα από το site και το blog μας, που θα προσπαθούμε να ανανεώνουμε συχνά, θα σας μυήσουμε στον κόσμο της διακόσμησης εκδηλώσεων αλλά και της χειροτεχνίας. Θα μπορείτε πια, να βλέπετε καθαρά όλες τις δημιουργίες απ’ όλα τα είδη αλλά και να επισκέπτεστε κατευθείαν και όλα τα social media. Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε ιδέες και είμαστε πάντα ‘ανοιχτοί’ σε σχόλια και συμβουλές!

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, στο καινούργιο μας ταξίδι!! Welcome abroad…!!